DISTRIBUCIJSKO PODJETJE ZA ZAMRZNJENO HOBOTNICO

Naše vodilne vrednote so kakovost, storitev, internacionalizacija, inovativnost in trajnost, tako v vedenju posameznikov, ki tvorijo to podjetje, kot tudi v skupinskem duhu in poslovnem cilju podjetja.

Naša široka trgovinska mreža se razprostira po vsem svetu in ponuja prilagodljive storitve ter zagotavlja oskrbo brez zamud in v odličnih pogojih.

DISTRIBUCIJA ZAMRZNJENE HOBOTNICE NA SVETOVNEM NIVOJU

Nemčija, Andora, Avstralija, Belgija, Bosna, Bolgarija, Kanada, Ciper, Hrvaška, Danska, Dubaj, ZDA, Združeni arabski emirati, Libanon, Slovaška, Slovenija, Španija. Filipini, Francija, Velika Britanija, Grčija, Nizozemska, Hong Kong, Madžarska, Italija, Japonska, Luksemburg, Malezija, Malta, Poljska, Portugalska, Češka, Romunija, Švica.

PODJETJE OHRANJA TRŽNO POLITIKO, KI DAJE PREDNOST ZVESTOBI IN RASTI NAŠIH KUPCEV.

ODPREMA IZDELKA

DESTINACIJA: EVROPA, ZDA… IN CEL SVET!!

Izvajanje vsakodnevnega pošiljanja palet, tovornjakov ali zabojnikov v več kot 35 držav postane enostaven sistem, brez težav za kupca. To omogoča našim strankam, da konsolidirajo odpremo izdelka v kateremkoli evropskem pristanišču ali s kontejnerji (40′) za polni tovor s končno destinacijo v Azijo, na Bližnjem vzhodu… ali v katerikoli drugi konec sveta.

DESTINACIJA: SVERNA AMERIKA

Severna Amerika je trg, ki ceni kakovost. DITUSA, podjetje skupine Discefa je razvil zelo dinamičen sistem skladišč na obeh obalah, osredotočen na potrebe in servis kupcev.

info@ditusacorp.com

DITUSA CORP.(USA)

Ditusa Corp. je lastno tržno podjetje Discefa v Združenih državah.
Podjetje DITUSA je strateško razvilo skladišča na obeh obalah ter s tem zagotovilo hitro in učinkovito storitev.

STABILNA RAST

Zahvaljujoč profesionalnemu pristopu, ki zagotavlja izdelek optimalne kakovosti, smo največji izvoznik kakovostnih hobotnic v ZDA.

DITUSA MARKET

GráficoDiscefa4-01

KONTAKT

Delamo za malo ali veliko distribucijo, z največjim standardom kakovosti.

Želite stopiti v stik z nami?

    Prebral/a sem in sprejmem politiko zasebnosti