DISCEFA je vodilno podjetje za prodajo zamrznjene hobotnice na debelo z jasnim mednarodnim profilom s strankami v več kot 35 državah. Svoja prizadevanja usmerjamo v doseganje sistema odličnosti, ki temelji na konceptu Total Quality Managementa. Skrben izbor naših strokovnjakov za najboljšo kakovost, postopek visokega tehnološkega razvoja in trdna zavezanost selektivnemu in trajnostnemu razvoju, so izoblikovali veliko špansko podjetje za distribucijo hobotnic, ki lahko zadovolji najzahtevnejše kupce tega izrednega sveta.

Certifikati FSSC / ISO 22000 / IFS Food

 • Logo El Rey del Pulpo
 • Logo Fribó
 • Logo Algarvío
 • Logo Pindusa
 • Logo Tentak
 • Retail Rey del Pulpo

V podjetju Discefa stremimo k odličnosti v vsaki fazi proizvodnje: od ribolova do distribucije pod različnimi blagovnimi znamkami, kot je El Rey del Pulpo, kar se nanaša na zamrznjeno hobotnico najvišje kakovosti v svetovnem merilu.

El Rey del Pulpo sobiva in si deli surovine ter proizvodne procese blagovne znamke, kot so Fribó, Algarvio, Pindusa ali Tentak, pod katerimi distribuiramo našo zamrznjeno hobotnico na različne trge na katerih delujemo. Izmed držav velja omeniti Italijo, Španijo, Portugalsko, Združene države in Kanado, Nemčijo, Švico, Združeno kraljestvo in ostalo Evropo, med drugim tudi Hong Kong, Malezijo ali Avstralijo, pri čemer se prilagajamo potrebam vsakega kupca in trga.

ZAMRZNJENA HOBOTNICA NAJVIŠJE KAKOVOSTI

Kakovost je vključena v vse faze proizvodnega procesa

Izbor na mestu

Hobotnico strokovnjaki podjetja izberejo na mestu ribolova in s tem se zagotovi izpolnitev strogih kriterijeh najvišje kakovosti podjetja Discefa.

Hladilna veriga

Hobotnica se zamrzne v trenutku njenega izbora. Hladna veriga se ohrani v celotnem ciklu obdelave in dostave, dokler ne doseže kupca.

Nadzori kakovosti

Med sprejemom in obdelavo hobotnice se, za ohranjanje kakovosti in stabilnosti izdelka, sistematično izvajajo mikrobiološke analize tako naših prostorov kot tudi zunanjih laboratorijev.

Prilagojena obdelava

Prostori in oprema proizvodnih obratov so zasnovani posebno za obdelavo hobotnice z uporabo najnaprednejše tehnologije.

Obdelava v neprepustnih prostorih

Sistemi certificiranja in protokoli podjetja preprečujejo tveganje navzkrižne kontaminacije, integracija izdelka se ohranja z neprepustnimi obdelovalnimi prostori.

Sledljivost obdelave

Za doseganje optimalnega izdelka in, preko tehnoloških sistemov SCADA, se certificiranje sledenja vseh pošiljk zamrznjene hobotnice od začetka do končnega cilja.

Zavezanost okolju

Podjetje Discefa je popolno zavezano okolju in izboljšanju ekonomskega položaja družin na ribolovnih območjih izvora, podpori priobalnemu in trajnostnemu ribolovu malih ladij.

IZDELKI ZAMRZNJENE HOBOTNICE

Tržne predstavitve in izdelki po meri

Hobotnica v platoju


Cela zamrznjena hobotnica v platoju. Predstavljena je: surova, cela, čista in očiščena

Mehka hobotnica v obliki cveta


Mehka zamrznjena hobotnica IQF o IWP. Z zaščitno glazuro, pripravljena za kuhanje.

Lovke kuhane hobotnice


Naše vakuumsko pakirane zamrznjene lovke so pripravljene za uživanje, hkrati pa ohranjajo nedotaknjene lastnosti in značilen okus sveže kuhane hobotnice.

Kuhana mediteranska hobotnica


Zamrznjena hobotnica visoke kakovosti, v razsutem stanju ali vakuumsko pakirana. Ta hobotnice je kuhana na tradicionalen mediteranski način, “Ready to Eat”

Kuhana hobotnica vrste sushi


Našo zamrznjeno hobotnico na željo kupca proizvajamo v kakršnikoli obliki.

Zamrznjena hobotnica “Po meri”


Producimos nuestro Pulpo Congelado en cualquier presentación a petición del cliente.

Mednarodna kakovost

Discefa prodaja zamrznjeno hobotnico v več kot 35 državah. Proizvodni sistem ima zmožnost prilagoditve izdelka posebnostim vsakega trga in s tem omogoča distribucijo hobotnice pod posebnimi zahtevami za optimalno kakovost..

Certifikati FSSC22000 – ISO22000 Food Safety FSSC22000 – ISO22000 Food Safety

PODJETJE

Prvi proizvodni obrat za obdelavo hobotnice v Evropi

S kapaciteto proizvodnje nad 16.000 ton/leto, so bili prostori podjetja Discefa zasnovani posebno za obdelavo hobotnice.

V glavnem oskrbujemo distributerje, usmerjene v kanal HORECA v več kot 35 državah po Evropi, ZDA, Aziji ter Pacifiku.

Podjetje je bilo ustanovljeno 1982 in velja za najboljši proizvodni obrat za hobotnico v Evropi in pripravljen za delovanje na kateremkoli koncu sveta.

 • PROIZVODNI OBRAT V VELIKOSTI 11.000M2
 • KAPACITETA PROIZVODNJE VEČ KOT 16.000 T / LETO
 • HLADNO SKLADIŠČENJE ZA 5.000 TON (NEHLAJENO)
 • VISOKA STOPNJA AVTOMATIZACIJE
 • MEDNARODNA KOMERCIALNA MREŽA
 • PRISOTNI V EVROPI, ZDA, AZIJI IN PACIFIKU

KONTAKT

Delamo za malo ali veliko distribucijo, z največjim standardom kakovosti.

Želite stopiti v stik z nami?

  Prebral/a sem in sprejmem politiko zasebnosti